Maak kennis met Garantplan!

Garantplan – Minstens tien jaar perfect onderhouden schilderwerk

Geen omkijken meer naar het schilderwerk van je huis of bedrijfspand: die mogelijkheid is dichterbij dan je denkt! Met een schilderabonnement van Garantplan word je niet alleen compleet ontzorgd, maar ben je bovendien verzekerd van hoogwaardige materialen, aangebracht door de beste vakschilders. En het mooie is dat je ook nog geld uitspaart. Hoe dat zit? Dat leggen Pepijn van den Boom en Mark Boutier, oprichters van Garantplan, je graag uit. 

Voorkomen is beter dan repareren

"Schilderwerk wordt te vaak uitgesteld, met alle gevolgen van dien. Houtrot of barsten in het verfwerk… Zonde en onnodig,” vinden Mark en Pepijn. “Uiteindelijk kost dat alleen maar meer: meer rompslomp en meer geld.” De twee compagnons ontwikkelden het Garantplan en voorzien hiermee in de groeiende behoefte van huis- en kantooreigenaren om het schilderwerk voor langere tijd uit te besteden. “Gedurende minstens tien jaar kun je gegarandeerd de complete zorg voor het schilderwerk aan je woning of bedrijf aan ons overlaten.” 

Strak in de lak

Klinkt goed, maar hoe werkt het dan? “Allereerst krijg je de zogenaamde Garant startbeurt. Deze wordt uitgevoerd door professionele schilders die zorgen dat het schilderwerk tiptop in orde is voordat het abonnement ingaat”, verduidelijken Mark en Pepijn. “Hierna start het abonnement en volgt er een jaarlijkse inspectie- en reinigingsbeurt mét gratis dakgootreiniging. Om de drie jaar vindt een uitgebreide onderhoudsbeurt plaats, waarbij extra aandacht wordt besteed aan openstaande verbindingen en de liggende delen. Na tien jaar wordt alles grondig herschilderd, zodat je huis of kantoorpand wederom jarenlang beschermd is tegen weer en wind. Gedurende de looptijd van het abonnement heb je 100% garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden.”

Snelle online check of offerte op maat

“Op onze website kun je zelf snel en gemakkelijk de kosten van een schilderabonnement berekenen. Heb je geen standaardwoning? Dan komen we graag bij je langs en maken we een offerte op maat. De Garant startbeurt wordt apart in rekening gebracht. Een betalingsregeling hiervoor is mogelijk via onze partner Lender&Spender. Informatie daarover vind je op onze website. Na de startbeurt gaat je abonnement in. Je betaalt een vast bedrag per maand. Dit is inclusief de herschilderbeurt. Ook kun je tegen een schappelijke meerprijs je ramen laten wassen.” 

Duurzaam en betrouwbaar

De heren zijn duidelijk overtuigd van de formule die zij als eerste in deze regio introduceren. “Dit concept staat als een huis”, zijn Mark en Pepijn het roerend met elkaar eens. “Garantplan is gegrond op duurzaamheid en betrouwbaarheid. Dat geldt voor de kwaliteitsmerken en materialen, voor de schildersbedrijven die deze gebruiken en voor de relaties met onze klanten. Richting hen communiceren we helder. Vanuit ons kantoor op het Breda International Airport, worden alle afspraken voor de verschillende beurten geregeld. De klant hoeft zelf echt nergens aan te denken.”

Geld, tijd en stress besparen

Is dat dan niet duur? “Zeker niet”, antwoorden Mark en Pepijn stellig. “Weliswaar werken we alleen met gerenommeerde bedrijven, maar door de groeiende orderportefeuille kunnen wij een scherpe prijs bieden. Het voordeel gaat naar de klant. Daarbij komt dat het schilderwerk en onderhoud kwalitatief zo goed zijn dat je een complete schilderbeurt, die je normaal na 5 jaar doet, uitspaart. Tel uit je winst. Het abonnement is overigens maandelijks opzegbaar, dus je zit nergens aan vast. Ga je verhuizen? Neem je abonnement gewoon mee. Hebben je buren ook interesse? Dan profiteer je van nog meer korting. Redenen genoeg dus om te kiezen voor Garantplan.”

Wij adviseren je graag!

Heb je een vraag of wil je meer informatie? Neem contact
op via 085-2100895 of info@garantplan.nl.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Ontvang met onze keuzehulp binnen 1 minuut
jouw maandbedrag op maat!