Perfect schilderwerk zonder zorgen

Tien jaar lang een perfect geschilderde woning voor een vast bedrag per maand: dát is het Garantplan schilderabonnement. Daarmee ben je verzekerd van schilderwerk en onderhoud door speciaal geselecteerde schilderbedrijven en heb je 100% kwaliteitsgarantie. Hoe het werkt, lees je hier.

In 4 stappen je huis schilderen

  • 1. Bereken in 1 minuut je voorlopige maandbedrag.

  • 2. We komen bij je langs.

  • 3. We inspecteren het bestaande schilderwerk.

  • 4. Je ontvangt een uitgebreide offerte.

Hoe werkt het?

Doe de snelle check en bereken globaal wat jouw maandelijkse kosten zullen zijn. Klinkt goed? Vraag dan de uitgebreide offerte aan. Daarna komen we indien nodig bij je langs om het huidige schilderwerk te inspecteren. Vervolgens voeren we een uitgebreide schilderbeurt uit in de kleur die jij wenst: de startbeurt. Daarna gaat het abonnement in en betaal je een vast bedrag per maand. Voor dat bedrag krijg je gedurende tien jaar een jaarlijkse inspectie- en onderhoudsbeurt mét dakgootreiniging, twee grote onderhoudsbeurten én een complete her schilderbeurt.

Perfect onderhoud voor een hogere woningwaarde

Veel mensen bezuinigen op het schilderen van de woning en ondernemen pas actie als het eigenlijk al te laat is. Buitenschilderwerk uitstellen kan leiden tot houtrot of barsten in het schilderwerk van deuren en kozijnen. Dat is natuurlijk zonde! Met goed onderhoud voorkom je niet alleen onvoorziene hoge kosten, maar verhoog je ook je woningwaarde. Wanneer je kiest voor Garantplan hoef je niet zelf op zoek naar een goede schilder: die hebben wij al voor je geselecteerd. Het initiatief voor het maken van een afspraak voor onderhoud en inspectie ligt bij ons, daar hoef je niet zelf aan te denken! Zo ontzorgen wij jou volledig en is jouw huis altijd in een perfect onderhouden staat.

Een vast bedrag per maand.

Bij Garantplan betaal je na de startbeurt een vast maandbedrag voor het schilderabonnement. Zo weet je nu al precies wat je de komende tien jaar kwijt bent aan het schilderwerk van je woning. Wel zo prettig! Ga je verhuizen? De nieuwe bewoners van je huis kunnen het abonnement van je overnemen. Voor je nieuwe woning kun je natuurlijk ook weer een abonnement afsluiten. Onze abonnementen zijn per maand opzegbaar.

Ook voor VVE’s en bedrijven

Garantplan werkt niet alleen voor particulieren, maar ook voor VVE’s en bedrijven. Wil je dat jouw bedrijfspand altijd netjes onderhouden en geschilderd is? Of wil je het schilderwerk van het appartementencomplex in één keer goed regelen? Kies voor de zekerheid en de kwaliteit van Garantplan: 100% vakwerk met de beste garantie. Vraag ons naar de mogelijkheden!

Wij werken alleen samen
met de beste schilders

Voor jouw woning is alleen het beste goed genoeg. Daarom selecteert Garantplan zeer zorgvuldig schildersbedrijven in het hele land om mee samen te werken. Zo weet je zeker dat jouw woning wordt geschilderd en onderhouden door een gecertificeerde schilder met aantoonbare vakbekwaamheid. 

Wij adviseren je graag!

Heb je een vraag of wil je meer informatie? Neem contact
op via 085-2100895 of info@garantplan.nl.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Ontvang met onze keuzehulp binnen 1 minuut
jouw maandbedrag op maat!