Nooit meer omkijken naar je schilderwerk

Met de voordelen van Garantplan

Tien jaar lang een perfect geschilderde woning of bedrijfspand voor een vast bedrag per maand: dát is het Garantplan schilderabonnement. Maar wat zijn hier nu precies de voordelen van? We vertellen het je graag.

Verhoog de waarde van je pand of woning

Schilderwerk wordt vaak vergeten en niet goed bijgehouden. Daarnaast wordt vaak onderschat wat de gevolgen zijn van het niet bijhouden van schilderwerk. Over houtrot of barsten in schilderwerk van deuren of kozijnen wordt vaak niet nagedacht. Maar hiermee verlaag je de woningwaarde en ontstaan wellicht onvoorziene hoge kosten. Zonde vinden wij bij Garantplan! Daarom hebben wij dé oplossing: 10 jaar lang een vast bedrag per maand voor perfect onderhouden schilderwerk.

Nooit meer nadenken over onderhoud van het schilderwerk

We komen bij je langs om het huidige schilderwerk te inspecteren. Vervolgens voeren we een uitgebreide schilderbeurt uit: we noemen dit de startbeurt. Na de startbeurt krijg je gedurende tien jaar een jaarlijkse inspectie- en onderhoudsbeurt met dakgootreiniging, twee grote onderhoudsbeurten én een complete herschilderbeurt. Het initiatief voor het maken van afspraken voor onderhoud en inspectie ligt bij ons. Zo hoef je daar zelf niet meer aan te denken.  

Speciaal geselecteerde schilderbedrijven

Schilders zoeken is al een hele klus, en hoe weet je zeker dat deze betrouwbaar zijn? Bij Garantplan werken we met geselecteerde schilderbedrijven. Zo ben jij verzekerd van kwalitatief schilderwerk door schilders met een aantoonbare vakbekwaamheid. Doordat wij contracten hebben met verschillende schilders en schildersbedrijven kunnen wij snel schilderwerk aanbieden en realiseren en heb je 100% kwaliteitsgarantie.

Weten waar je aan toe bent

Met een schilderabonnement van Garantplan weet je waar je aan toe bent. Na de uitgebreide eerste schilderbeurt gaat het abonnement in en betaal je een vast bedrag per maand. Wij communiceren duidelijk en helder en besluit je dat een abonnement toch niet meer aansluit bij je wensen en behoeften? Dan zeg je deze eenvoudig maandelijks op.

De voordelen van het Garantplan schilderabonnement op een rijtje:

  • 10 jaar lang een perfect geschilderde woning
  • Een vast maandbedrag
  • Maandelijks opzegbaar
  • Jaarlijks onderhoud (houtreiniging, glasbewassing en dakgoten leegmaken)
  • Wij nemen contact op, je hoeft er niet over na te denken
  • Je woning staat er 10 jaar strak bij!

In 4 stappen je huis schilderen

  • 1. Bereken in 1 minuut je voorlopige maandbedrag.

  • 2. We komen bij je langs.

  • 3. We inspecteren het bestaande schilderwerk.

  • 4. Je ontvangt een uitgebreide offerte.

Wij werken alleen samen
met de beste schilders

Voor jouw woning is alleen het beste goed genoeg. Daarom selecteert Garantplan zeer zorgvuldig schildersbedrijven in het hele land om mee samen te werken. Zo weet je zeker dat jouw woning wordt geschilderd en onderhouden door een gecertificeerde schilder met aantoonbare vakbekwaamheid. 

Wij adviseren je graag!

Heb je een vraag of wil je meer informatie? Neem contact
op via 0165 201 131 of info@garantplan.nl.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Ontvang met onze keuzehulp binnen 1 minuut
jouw maandbedrag op maat!