Kies voor het beste schilderwerk

Met de garanties van Garantplan

Het goed en tijdig schilderen van je woning voorkomt hoge kosten en verhoogt de waarde van je woning. Met het schilderabonnement van Garantplan is het onderhoud tien jaar lang perfect geregeld. Waarom kiezen voor de service en het gemak van Garantplan? We zetten de voordelen voor je op een rij.

In 4 stappen je huis schilderen

  • 1. Bereken in 1 minuut je voorlopige maandbedrag.

  • 2. We komen bij je langs.

  • 3. We inspecteren het bestaande schilderwerk.

  • 4. Je ontvangt een uitgebreide offerte.

Zekerheid over de kosten

Met Garantplan weet je precies wat het schilderwerk aan je woning jou de komende tien jaar gaat kosten. Gedurende de looptijd betaal je een vast maandbedrag. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan.

Volledige garantie

Omdat alleen het beste schilderwerk goed genoeg is, werkt Garantplan alleen samen met vakbekwame en gecertificeerde schildersbedrijven. Op het geleverde schilderwerk krijg je volledige garantie, gedurende de hele looptijd van je abonnement.

Schilderwerk met topservice

Wij zorgen ervoor dat jouw woning opgeleverd wordt met perfect onderhouden schilderwerk. Daarom verzorgen we niet alleen een jaarlijkse reiniging en inspectie, onderhoudsbeurten en één volledige herschilderbeurt; we maken ook elk jaar de dakgoot voor je schoon. Wil je zelf helemaal de ladder niet meer op? Ook glasbewassing kan worden opgenomen in het abonnement.

Zorgeloos genieten van je huis

Al vanaf de eerste offerteaanvraag heb je één vaste contactpersoon bij Garantplan, bij wie je met al je vragen terechtkunt. Wij nemen elk jaar zelf contact met je op voor het maken van een afspraak voor de reinigings-, inspectie-, onderhouds- en herschilderbeurten van je woning. Dankzij onze heldere communicatie hoef jij daar zelf niet meer aan te denken. Zo kun je zorgeloos genieten van perfect onderhouden schilderwerk.

Wij werken alleen samen
met de beste schilders

Voor jouw woning is alleen het beste goed genoeg. Daarom selecteert Garantplan zeer zorgvuldig schildersbedrijven in het hele land om mee samen te werken. Zo weet je zeker dat jouw woning wordt geschilderd en onderhouden door een gecertificeerde schilder met aantoonbare vakbekwaamheid. 

Wij adviseren je graag!

Heb je een vraag of wil je meer informatie? Neem contact
op via 0165 201 131 of info@garantplan.nl.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Ontvang met onze keuzehulp binnen 1 minuut
jouw maandbedrag op maat!