Schilder Etten-Leur

Wanneer je huis in Etten-Leur goed geschilderd is, is dat niet alleen een lust voor het oog, maar ook belangrijk voor de woningwaarde. Want onderhoud heeft grote invloed op de waarde van een huis. Garantplan maakt het makkelijker dan ooit om je woning in een perfecte staat van onderhoud te brengen én te houden: met een handig schilderabonnement! 

In 4 stappen je huis schilderen

  • 1. Bereken in 1 minuut je voorlopige maandbedrag.

  • 2. We komen bij je langs.

  • 3. We inspecteren het bestaande schilderwerk.

  • 4. Je ontvangt een uitgebreide offerte.

Schilder onderhoud woning Etten-Leur

Je abonnement gaat lopen nadat één van onze vakkundige, gecertificeerde en door ons zorgvuldig geselecteerde schildersbedrijven de startschilderbeurt van je huis heeft afgerond. Daarbij wordt je hele huis geverfd in een kleur van jouw keuze. De startbeurt kun je, indien je dat wilt, financieren. Zo betaal je geen hoog bedrag ineens. Bovendien krijg je op het geleverde werk garantie. 

Schilderabonnement Etten-Leur

Het schilderabonnement van Garantplan is een uitkomst voor iedere woningbezitter. Je betaalt tien jaar lang een vast bedrag per maand, dat gedurende de looptijd gelijk blijft. Voor dat bedrag wordt het schilderwerk van je huis in perfecte staat gehouden met jaarlijkse inspectiebeurten, regelmatige onderhoudsbeurten én een complete herschilderbeurt. Tijdens de jaarlijkse beurt maken we meteen je dakgoot schoon. En wil je zelf nooit meer de ladder op? Dan kun je bij je abonnement tevens glasbewassing afnemen. Een goed onderhouden, schoon huis was nog nooit zo gemakkelijk! 

Sluit jouw schilderabonnement in Etten-Leur af

Wil jij jouw huis in Etten-Leur ook tien jaar lang perfect geschilderd hebben met de zekerheid van een vast maandbedrag? Dan is een schilderabonnement van Garantplan voor jou de ideale keuze! Doe de snelle check voor een indicatie van jouw maandbedrag, of vraag een volledige offerte aan. We komen dan bij je langs om je huidige schilderwerk te inspecteren en doen je een aanbod op maat. Wil je liever eerst meer weten over onze diensten? Neem gerust contact met ons op. We beantwoorden graag al je vragen over het schilderabonnement. 

Wij adviseren je graag!

Heb je een vraag of wil je meer informatie? Neem contact
op via 085-2100895 of info@garantplan.nl.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Ontvang met onze keuzehulp binnen 1 minuut
jouw maandbedrag op maat!

Meer dan 699
mensen gingen jou voor

9.2





8

Fam. De Jager

Fam. De Jager - Roosendaal

Het heerlijkste is dat wij niet meer aan een schilder hoeven te denken! Hij komt vanzelf!




9

Lisette Jonkers

Lisette Jonkers - Eindhoven

Zelfs binnen 24 uur ontving ik een offerte op maat! Wat een top service.




10

Kees de Greef

Kees de Greef - Middelburg

Mijn hele huis is door de vakmannen van Garantplan opnieuw geschilderd. Fijn dat het nu ook jaarlijks wordt bijgehouden!




9

Ciska van Erp

Ciska van Erp - Amstelveen

Door Garantplan hoef ik niet meer naar mijn schilderwerk om te kijken en blijft het jaarlijks op en top in orde!




10

Fam. Vriends

Fam. Vriends - Zundert

Top kwaliteit vakwerk, geweldige service en duidelijk advies.