Schilder Oosterhout

Dat je woning in Oosterhout in perfecte staat van onderhoud moet verkeren, is vanzelfsprekend. Niet alleen voor je eigen woongenot, maar zeker ook voor de waarde van je woning. Met een schilderabonnement van Garantplan is jouw woning tien jaar lang perfect geschilderd en daarvoor betaal je een vast bedrag per maand. Hoe het werkt? Lees verder! 

In 4 stappen je huis schilderen

  • 1. Bereken in 1 minuut je voorlopige maandbedrag.

  • 2. We komen bij je langs.

  • 3. We inspecteren het bestaande schilderwerk.

  • 4. Je ontvangt een uitgebreide offerte.

Schilderbeurt Oosterhout

Je abonnement gaat in na de startschilderbeurt. Tijdens die beurt wordt jouw huis in Oosterhout volledig geschilderd in de kleur van jouw keuze. Garantplan werkt alleen samen met zorgvuldig geselecteerde, gecertificeerde schildersbedrijven die werken met kwaliteitsproducten. Zo kun jij rekenen op vakwerk. Op al het schilderwerk dat via Garantplan uitgevoerd wordt, krijg je volledige garantie. Wil je liever geen groot bedrag ineens betalen, dan kun je de startbeurt financieren

Schilderabonnement Oosterhout

Met het schilderabonnement van Garantplan betaal je tien jaar lang een vast maandbedrag (dat de gehele loopduur van je abonnement ongewijzigd blijft). Elk jaar komen we langs voor een inspectiebeurt van je schilderwerk. Ook wordt om de paar jaar een regelmatige onderhoudsbeurt uitgevoerd. Bovendien is één volledige herschilderbeurt van je woning in het abonnement inbegrepen. Bij elke inspectie- en onderhoudsbeurt wordt je dakgoot schoongemaakt, zodat jij niet meer de ladder op hoeft. Zelfs glasbewassing kun je opnemen in het abonnement! 

Sluit jouw schilderabonnement in Oosterhout af

Tien jaar lang een perfect geschilderd huis, voor een vast maandbedrag. Wil jij dat ook? Kies dan voor een schilderabonnement van Garantplan. Met de snelle check krijg je meteen een indicatie van jouw maandbedrag. Je kan ook meteen een offerte aanvragen. We komen dan snel bij je langs in Oosterhout om het huidige schilderwerk te inspecteren. Wil je liever eerst meer weten? Dat kan natuurlijk ook. Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact op. We zitten klaar om je verder helpen!

Wij adviseren je graag!

Heb je een vraag of wil je meer informatie? Neem contact
op via 085-2100895 of info@garantplan.nl.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Ontvang met onze keuzehulp binnen 1 minuut
jouw maandbedrag op maat!

Meer dan 699
mensen gingen jou voor

9.2





8

Fam. De Jager

Fam. De Jager - Roosendaal

Het heerlijkste is dat wij niet meer aan een schilder hoeven te denken! Hij komt vanzelf!




9

Lisette Jonkers

Lisette Jonkers - Eindhoven

Zelfs binnen 24 uur ontving ik een offerte op maat! Wat een top service.




10

Kees de Greef

Kees de Greef - Middelburg

Mijn hele huis is door de vakmannen van Garantplan opnieuw geschilderd. Fijn dat het nu ook jaarlijks wordt bijgehouden!




9

Ciska van Erp

Ciska van Erp - Amstelveen

Door Garantplan hoef ik niet meer naar mijn schilderwerk om te kijken en blijft het jaarlijks op en top in orde!




10

Fam. Vriends

Fam. Vriends - Zundert

Top kwaliteit vakwerk, geweldige service en duidelijk advies.