Schilder Oudenbosch

Je wilt graag dat je huis in Oudenbosch er netjes uitziet en mooi geschilderd is. Maar dat is nog best een gedoe. Elke paar jaar een schilder zoeken, offertes opvragen, in één keer een groot bedrag betalen: je bent er aardig wat tijd en geld aan kwijt. Bovendien wordt je schilderwerk tussen de grote schilderbeurten door niet bijgehouden, waardoor beschadigingen en houtrot op de loer liggen – met onnodig hoge herstelkosten tot gevolg. Het kan gelukkig ook anders. Met een schilderabonnement van Garantplan is jouw huis altijd perfect geschilderd en onderhouden voor een vast bedrag per maand. 

In 4 stappen je huis schilderen

  • 1. Bereken in 1 minuut je voorlopige maandbedrag.

  • 2. We komen bij je langs.

  • 3. We inspecteren het bestaande schilderwerk.

  • 4. Je ontvangt een uitgebreide offerte.

Schilder onderhoud Oudenbosch

Garantplan maakt het schilderonderhoud van jouw woning in Oudenbosch heel eenvoudig. Ons schilderplan begint altijd met een startbeurt, waarbij jouw woning van boven tot onder wordt geschilderd door een zorgvuldig geselecteerd, gecertificeerd schildersbedrijf. Voor deze startbeurt bieden we financieringsmogelijkheden. Daarna gaat je schilderabonnement in. 

Schilderabonnement Oudenbosch

Je betaalt tien jaar lang een vast bedrag per maand, dat gedurende de looptijd ongewijzigd blijft. Voor dat bedrag krijg je elk jaar een inspectiebeurt van het schilderwerk, waarbij meteen je dakgoot wordt gereinigd. Om de paar jaar voeren we een uitvoerige onderhoudsbeurt uit om je schilderwerk in topconditie te houden. Ook bevat het abonnement één complete herschilderbeurt na zeven jaar. Wil je ook je glazen laten wassen? Zelfs dat kunnen we van je overnemen! Zo kunnen we het complete onderhoud van je ramen en kozijnen voor je verzorgen. Het spreekt voor zich dat je op alle werkzaamheden volledige garantie krijgt.

Sluit jouw schilderabonnement in Oudenbosch af

Lijkt het jou ook zo fijn om tien jaar lang geen omkijken naar je schilderonderhoud te hebben? Ontdek dan vandaag nog wat jouw schilderabonnement je maandelijks zou kosten met onze snelle check. Of vraag meteen een volledige offerte aan. Heb je vragen over het Garantplan schilderabonnement? Neem gerust contact met ons op. We vertellen je graag alles over de voordelen en garanties die Garantplan jou kan bieden. 

Wij adviseren je graag!

Heb je een vraag of wil je meer informatie? Neem contact
op via 085-2100895 of info@garantplan.nl.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Ontvang met onze keuzehulp binnen 1 minuut
jouw maandbedrag op maat!

Meer dan 699
mensen gingen jou voor

9.2





8

Fam. De Jager

Fam. De Jager - Roosendaal

Het heerlijkste is dat wij niet meer aan een schilder hoeven te denken! Hij komt vanzelf!




9

Lisette Jonkers

Lisette Jonkers - Eindhoven

Zelfs binnen 24 uur ontving ik een offerte op maat! Wat een top service.




10

Kees de Greef

Kees de Greef - Middelburg

Mijn hele huis is door de vakmannen van Garantplan opnieuw geschilderd. Fijn dat het nu ook jaarlijks wordt bijgehouden!




9

Ciska van Erp

Ciska van Erp - Amstelveen

Door Garantplan hoef ik niet meer naar mijn schilderwerk om te kijken en blijft het jaarlijks op en top in orde!




10

Fam. Vriends

Fam. Vriends - Zundert

Top kwaliteit vakwerk, geweldige service en duidelijk advies.