Schilder Prinsenbeek

Jouw woning in Prinsenbeek is je kostbaarste bezit. Dat wil je perfect onderhouden hebben – niet alleen vlak nadat het geschilderd is, maar jaar in, jaar uit. Want een goed geschilderd huis is niet alleen mooi om te zien, het is ook van belang voor je woningwaarde. Wil je tien jaar lang een perfect geschilderd huis, zonder dat je er omkijken naar hebt? Dan is het Garantplan schilderabonnement iets voor jou. 

Huis schilderen Prinsenbeek

Je schilderabonnement start na een volledige startschilderbeurt, die je via ons kunt financieren. Tijdens de startbeurt wordt jouw woning volledig geschilderd in de kleur van jouw keuze. Daarna gaat je abonnement in en kun je erop rekenen dat jouw woning jaar in, jaar uit perfect onderhouden blijft. Op al het schilderwerk dat via Garantplan wordt gedaan, krijg je dan ook volledige garantie. 

In 4 stappen je huis schilderen

  • 1. Bereken in 1 minuut je voorlopige maandbedrag.

  • 2. We komen bij je langs.

  • 3. We inspecteren het bestaande schilderwerk.

  • 4. Je ontvangt een uitgebreide offerte.

Schilderabonnement Prinsenbeek

Een schilderabonnement van Garantplan betekent: zekerheid, duurzaamheid en vakmanschap. Want wij werken alleen samen met gecertificeerde schildersbedrijven, die werken met de beste materialen en vakmensen. Je sluit het schilderabonnement voor jouw woning in Prinsenbeek af voor tien jaar en bent daarbij zeker van een vast maandbedrag, dat de komende tien jaar gelijk blijft. Voor dat maandelijkse bedrag komen we jaarlijks langs voor een inspectiebeurt van je schilderwerk, krijg je om de paar jaar een onderhoudsbeurt én wordt je huis gedurende de looptijd eenmalig volledig herschilderd. We maken elk jaar meteen je dakgoten schoon, zodat je dat niet zelf hoeft te doen. En wil je ook je ramen laten wassen? Neem dan de optie glasbewassing op in je schilderabonnement! 

Sluit jouw schilderabonnement in Prinsenbeek af

Wil jij ook tien jaar lang een perfect onderhouden woning tegen een vast maandbedrag? Kies dan voor het Garantplan schilderabonnement. Doe de snelle check voor een voorlopige indicatie of vraag meteen een volledige offerte aan. We komen dan bij je langs om het huidige schilderwerk te inspecteren en je krijgt een aanbod op maat. Heb je nog vragen? Neem gerust contact met ons op. We beantwoorden graag al je vragen. 

Wij adviseren je graag!

Heb je een vraag of wil je meer informatie? Neem contact
op via 085-2100895 of info@garantplan.nl.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Ontvang met onze keuzehulp binnen 1 minuut
jouw maandbedrag op maat!

Meer dan 699
mensen gingen jou voor

9.2





8

Fam. De Jager

Fam. De Jager - Roosendaal

Het heerlijkste is dat wij niet meer aan een schilder hoeven te denken! Hij komt vanzelf!




9

Lisette Jonkers

Lisette Jonkers - Eindhoven

Zelfs binnen 24 uur ontving ik een offerte op maat! Wat een top service.




10

Kees de Greef

Kees de Greef - Middelburg

Mijn hele huis is door de vakmannen van Garantplan opnieuw geschilderd. Fijn dat het nu ook jaarlijks wordt bijgehouden!




9

Ciska van Erp

Ciska van Erp - Amstelveen

Door Garantplan hoef ik niet meer naar mijn schilderwerk om te kijken en blijft het jaarlijks op en top in orde!




10

Fam. Vriends

Fam. Vriends - Zundert

Top kwaliteit vakwerk, geweldige service en duidelijk advies.