Schilder Rijsbergen

Jouw woning in Rijsbergen moet er tiptop uitzien. Niet alleen voor de woningwaarde, maar ook voor je eigen comfort. Dat betekent: regelmatig en vakkundig onderhoud. Vooral het schilderwerk is daarbij belangrijk. Het is goed om dat niet alleen te doen met grote schilderbeurten, maar juist door het schilderwerk tussentijds goed te onderhouden. Zo blijven de houten deuren en kozijnen van je huis in Rijsbergen in topconditie. 

In 4 stappen je huis schilderen

  • 1. Bereken in 1 minuut je voorlopige maandbedrag.

  • 2. We komen bij je langs.

  • 3. We inspecteren het bestaande schilderwerk.

  • 4. Je ontvangt een uitgebreide offerte.

Schilderbeurt Rijsbergen

Je abonnement gaat van start na de startschilderbeurt, waarbij je woning volledig wordt geschilderd in de kleur van jouw keuze. We werken alleen samen met zorgvuldige geselecteerde, gecertificeerde schildersbedrijven die werken met kwaliteitsproducten en die bewezen vakwerk leveren. Daarom krijg je volledige garantie op al het schilderwerk dat via Garantplan uitgevoerd wordt. De startbeurt kun je, indien je dat wilt, financieren

Schilderabonnement Rijsbergen

Wil jij jouw woning in Rijsbergen graag tien jaar lang perfect onderhouden hebben? Kies dan voor een schilderabonnement van Garantplan. Je betaalt tien jaar lang een vast maandbedrag (dat de gehele loopduur van je abonnement ongewijzigd blijft). Daarvoor krijg je een jaarlijkse inspectiebeurt van je schilderwerk en een regelmatige onderhoudsbeurt. Bovendien is één volledige herschilderbeurt van je woning in het abonnement inbegrepen. Tijdens elke inspectie- en onderhoudsbeurt wordt je dakgoot schoongemaakt. En wil je ook je ramen laten wassen? Neem dan glasbewassing op in je abonnement. Zo hoef je zelf de ladder niet meer op! 

Sluit jouw schilderabonnement in Rijsbergen af

Tien jaar lang een perfect geschilderd huis, voor een vast maandbedrag. Wil jij dat ook? Kies dan voor een schilderabonnement van Garantplan. Doe de snelle check voor een indicatie van jouw maandbedrag of vraag meteen een offerte aan. We komen dan snel bij je langs in Rijsbergen om het huidige schilderwerk te inspecteren. Wil je liever eerst meer weten? Dat kan natuurlijk ook. Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact op. We zitten klaar om je verder helpen!

Wij adviseren je graag!

Heb je een vraag of wil je meer informatie? Neem contact
op via 085-2100895 of info@garantplan.nl.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Ontvang met onze keuzehulp binnen 1 minuut
jouw maandbedrag op maat!

Meer dan 699
mensen gingen jou voor

9.2





8

Fam. De Jager

Fam. De Jager - Roosendaal

Het heerlijkste is dat wij niet meer aan een schilder hoeven te denken! Hij komt vanzelf!




9

Lisette Jonkers

Lisette Jonkers - Eindhoven

Zelfs binnen 24 uur ontving ik een offerte op maat! Wat een top service.




10

Kees de Greef

Kees de Greef - Middelburg

Mijn hele huis is door de vakmannen van Garantplan opnieuw geschilderd. Fijn dat het nu ook jaarlijks wordt bijgehouden!




9

Ciska van Erp

Ciska van Erp - Amstelveen

Door Garantplan hoef ik niet meer naar mijn schilderwerk om te kijken en blijft het jaarlijks op en top in orde!




10

Fam. Vriends

Fam. Vriends - Zundert

Top kwaliteit vakwerk, geweldige service en duidelijk advies.