Schilder Rucphen

Jouw woning in Rucphen is een kostbaar bezit. Je wilt optimaal woongenot én een woningwaarde die jaar in, jaar uit op peil blijft! Daarvoor is goed onderhoud belangrijk, en schilderwerk maakt daarvan een cruciaal onderdeel uit. Wil jij daar tien jaar lang geen omkijken meer naar hebben? Maar wil je niet zelf elke paar jaar op zoek gaan naar een schildersbedrijf voor het schilderen van je huis? Kies dan voor het schilderabonnement van Garantplan. Daarmee is jouw schilderonderhoud tien jaar lang perfect geregeld. Bovendien krijg je garantie op het geleverde schilderwerk. 

In 4 stappen je huis schilderen

  • 1. Bereken in 1 minuut je voorlopige maandbedrag.

  • 2. We komen bij je langs.

  • 3. We inspecteren het bestaande schilderwerk.

  • 4. Je ontvangt een uitgebreide offerte.

Schilderonderhoud Ruchpen

Wanneer je wilt weten wat de maandelijkse kosten voor jouw schilderabonnement van Garantplan zijn, kun je snel en eenvoudig een offerte aanvragen via de site. Vervolgens komen we bij je langs om het huidige schilderwerk te bekijken en plannen we de startschilderbeurt. Een zorgvuldig door ons geselecteerd schilderbedrijf voert deze startbeurt uit. Wij werken alleen samen met schilderbedrijven die gecertificeerd zijn en duurzaam vakmanschap leveren, dus je kunt vertrouwen op de kwaliteit. Bovendien kun je de startbeurt via ons financieren zodat je niet in één keer voor hoge kosten komt te staan. 

Schilderabonnement Ruchpen

Staat je huis in Rucphen eenmaal strak in de lak? Dan gaat je schilderabonnement lopen. Je betaalt een vast maandbedrag, dat tien jaar lang niet wijzigt. Elk jaar voeren we een inspectiebeurt uit, waarbij we meteen je dakgoten reinigen. In het abonnement zijn tevens enkele onderhoudsbeurten én een complete herschilderbeurt inbegrepen. Je kunt je abonnement, indien je dat wilt, zelfs uitbreiden met glasbewassing. Zo hoef je de ladder nooit meer zelf op.

Sluit jouw schilderabonnement in Ruchpen af

Wil jij ook tien jaar lang zorgeloos in een perfect geschilderd huis wonen? Doe dan de snelle check voor een indicatie van jouw maandbedrag, of vraag meteen een volledige offerte aan bij Garantplan en ontdek alle voordelen van een schilderabonnement. Heb je nog vragen? We zitten voor je klaar om je alles te vertellen over onze schilderabonnementen, dus neem gerust contact met ons op!

Wij adviseren je graag!

Heb je een vraag of wil je meer informatie? Neem contact
op via 085-2100895 of info@garantplan.nl.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Ontvang met onze keuzehulp binnen 1 minuut
jouw maandbedrag op maat!

Meer dan 699
mensen gingen jou voor

9.2





8

Fam. De Jager

Fam. De Jager - Roosendaal

Het heerlijkste is dat wij niet meer aan een schilder hoeven te denken! Hij komt vanzelf!




9

Lisette Jonkers

Lisette Jonkers - Eindhoven

Zelfs binnen 24 uur ontving ik een offerte op maat! Wat een top service.




10

Kees de Greef

Kees de Greef - Middelburg

Mijn hele huis is door de vakmannen van Garantplan opnieuw geschilderd. Fijn dat het nu ook jaarlijks wordt bijgehouden!




9

Ciska van Erp

Ciska van Erp - Amstelveen

Door Garantplan hoef ik niet meer naar mijn schilderwerk om te kijken en blijft het jaarlijks op en top in orde!




10

Fam. Vriends

Fam. Vriends - Zundert

Top kwaliteit vakwerk, geweldige service en duidelijk advies.