Burenkorting schilderabonnement Garantplan

Het schilderwerk van je woning in perfect onderhouden staat? Dat kan met het schilderabonnement van Garantplan. En helemaal leuk: wanneer jouw buren ook een schilderabonnement afsluiten, dan krijg jij korting. Wil je weten hoe deze burenkorting werkt? Lees gauw verder! 

Wat houdt de burenkorting in? 

In sommige wijken gebeurt het vaker: samen met je buren ervoor kiezen om gelijktijdig de woningen te laten schilderen. Het Garantplan schilderabonnement biedt deze mogelijkheid ook. Daarmee zorg je ervoor dat het schilderwerk van je woning altijd in perfect onderhouden staat is. Wanneer zowel jij als je buren een abonnement bij ons afsluiten, komt er een leuke burenkorting bij kijken. De korting wordt berekend aan de hand van het aantal huizen dat geschilderd wordt en neemt toe wanneer er meer huizen in een wijk geschilderd kunnen worden. De korting kan oplopen tot wel 15 procent. 

Wanneer kom ik in aanmerking voor burenkorting? 

Om voor deze burenkorting in aanmerking te komen, is een aantal zaken belangrijk. Zowel jij als je buren moeten een schilderabonnement van Garantplan afsluiten. Ben je van plan om een schilderabonnement af te sluiten, check dan ook altijd even of je buren ook interesse hebben! De burenkorting is geldig wanneer de woning van jou en je buren dezelfde postcode* hebben. 

Ook meer voordeel uit je schilderwerk halen? Dat kan! 

De kosten voor een abonnement berekenen? Middels de korte check ontvang je binnen één minuut een indicatie van jouw maandbedrag. Of vraag een offerte aan. Wil je meer weten over de burenkorting, neem dan contact met ons op, onze collega’s helpen je graag. 

*In sommige gevallen zijn uitzonderingen mogelijk, doordat in niet alle situaties buren dezelfde postcode hebben. Is dit het geval? Bespreek dit met één van onze medewerkers. 

Wij adviseren je graag!

Heb je een vraag of wil je meer informatie? Neem contact
op via 085-2100895 of info@garantplan.nl.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Ontvang met onze keuzehulp binnen 1 minuut
jouw maandbedrag op maat!