VvE: Hulp bij onderhoud

Sinds 1 januari 2018 is iedere Vereniging van Eigenaren verplicht om geld te reserveren voor groot onderhoud aan een appartementengebouw. De hoogte van de reservering is gebaseerd op een meerjarenonderhoudsplan. Wil je met jouw VvE het onderhoud perfect regelen op een eenvoudige en overzichtelijke manier? Het onderhoudsabonnement van Garantplan biedt hiervoor de uitkomst! 

Waarom is goed onderhoud van belang? 

Het goed onderhouden van het appartementengebouw is erg belangrijk. Als VvE hebben jullie hierover de verantwoordelijkheid. Om achterstallig onderhoud te voorkomen moet het schilderwerk regelmatig goed onderhouden worden. Zo kan houtrot worden voorkomen en scheelt dit op de langere termijn een hoop kosten. Door het onderhoud goed uit te laten voeren zal het schilderwerk langer mooi blijven en zal de woningwaarde toenemen. 

Waarom kiezen voor Garantplan? 

Garantplan biedt diverse schilderabonnementen aan. Door middel van deze abonnementen betaal je een vast bedrag per maand. Op deze manier kun je als VvE de kosten spreiden voor de leden en weet je precies waar je aan toe bent. Ook hoef je zelf geen goede schilder meer te zoeken, deze hebben wij al voor je geselecteerd. Verder weten zowel de VvE als de bewoners waar ze aan toe zijn en wat ze kunnen verwachten: perfect onderhouden schilderwerk, tien jaar lang! 

Meer weten?

Het schilderabonnement van Garantplan is dé oplossing voor VvE’s die het onderhoud goed willen regelen. Meer weten over de mogelijkheden voor jouw Vereniging van Eigenaren? Neem dan contact met ons op! 

Wij adviseren je graag!

Heb je een vraag of wil je meer informatie? Neem contact
op via 085-2100895 of info@garantplan.nl.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Ontvang met onze keuzehulp binnen 1 minuut
jouw maandbedrag op maat!