Voordelen schilderabonnement

Het schilderen van je woning brengt vaak een hoop extra werk met zich mee. Iets wat je liever niet ervaart. Het liefst wil je zorgeloos kunnen genieten van je woning. Dat kan nu door het Garantplan schilderabonnement! Maar wat zijn de voordelen van het abonnement? Wij vertellen je er graag meer over.

Wat is het Garantplan schilderabonnement?

De schilderabonnementen van Garantplan zijn er voor iedereen die zijn of haar schilderwerk in een perfect onderhouden staat wil hebben. Het schilderabonnement zorgt ervoor dat het schilderwerk tijdig wordt onderhouden en daardoor in betere staat blijft. Na de startbeurt, die wordt uitgevoerd door één van onze zorgvuldig geselecteerde schildersbedrijven, heb je de perfecte basis om te kunnen starten met het abonnement. Vervolgens betaal je een vast bedrag per maand en wordt de rest voor je geregeld. Gedurende de looptijd van het abonnement, tien jaar, krijg je een jaarlijkse inspectie- en onderhoudsbeurt mét dakgootreiniging, twee grote onderhoudsbeurten én een complete her-schilderbeurt. 

Wat zijn de voordelen van een schilderabonnement? 

De aanschaf van een schilderabonnement levert je meer zekerheid over de kosten op. Je weet namelijk al precies wat je kwijt gaat zijn. Het schilderwerk van de woning wordt vaak uitgesteld. Hierdoor wordt het onderhoud alleen maar groter en de prijs van een eenmalige schilderbeurt alleen maar duurder. Het schilderabonnement zorgt ervoor dat alle onderhoudsafspraken tijdig voor je geregeld worden, zo hoef je zelf nergens meer aan te denken. Een leuke bijkomstigheid is dat goed onderhouden schilderwerk de woningwaarde verhoogt. Tot slot biedt Garantplan volledige garantie op het schilderwerk en is het abonnement maandelijks opzegbaar. 

Hoe sluit ik een schilderabonnement af? 

Wil je ook een schilderabonnement van Garantplan? Dat kan! Middels de korte check ontvang je binnen één minuut een indicatie van jouw maandbedrag. Of vraag gelijk een offerte aan. Hierna zal één van onze medewerkers bij je langskomen om het schilderwerk te controleren. Na deze afspraak ontvang je de officiële offerte. Een door ons zorgvuldig geselecteerde schilder zal de startbeurt uitvoeren, hierna zal je abonnement beginnen te lopen. Ontvang je graag nog wat aanvullende informatie? Neem dan contact met ons op, onze medewerkers helpen je graag!

Wij adviseren je graag!

Heb je een vraag of wil je meer informatie? Neem contact
op via 0165 201 131 of info@garantplan.nl.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Ontvang met onze keuzehulp binnen 1 minuut
jouw maandbedrag op maat!